Centar za međunarodnu javnu politiku vodi na more decu sa Kosmeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar za međunarodnu javnu politiku vodi na more decu sa Kosmeta

Centar za međunarodnu javnu politiku (CMJP) obezbedio je besplatan put na more deci iz sela Vidanje, u opštini Klina sa Kosova i Metohije.

U saopštenju CMJP navodi da će sedmoro dece i tri njihova pratioca boraviti u Igalu od 27. juna do 6. jula.

Ističe se da ovo ne bi bilo moguće bez Kancelarije za Kosovo i Metohiju, porodice Salihagić, Turističke organizacije Herceg Novi i predsednika privremenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organa opštine Klina Božidara Šarkovića.

CMJP navodi da ovo zapravo predstavlja krunu ovogodišnje kampanje Centra za pomoć Srbima, a pre svega deci iz južne pokrajine.

Podseća se da je francuski humanitarac Arno Gujon gostovao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, gde je prikupljen veliki deo novca koji je Centar uručio u poseti KiM u maju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.