Centar grada bez grejanja zbog kvara

Izvor: Megafon.co, 20.Dec.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar grada bez grejanja zbog kvara

JKP Gradska toplana Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, prekinuto je grejanje korisnicima na adresama:
Milorada Veljkovića Špaje 13; Kneginje Ljubice 13; Generala Milojka Lešjanina od 1 do 26; Obrenovićeva 2; Kej Kola Srpskih Sestara 13 i 15; Balkanska i Davidova 2.
Ekipe JKP Gradska toplana su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara. Očekivano vreme završetka radova je u toku dana, u večernjim satima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << /> “Zahvaljujemo se svim korisnicima na pomenutim adresama na strpljenju i razumevanju.”
Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.
JKP Parking servis Na terenu su u petak, 20. decembra, i ekipe Parking servisa. Menjaju sijalice u Gornjoj Toponici, a postavljaju nove u naseljima Delijski Vis i Prva Kutina.
Ekipe u Bubanj Selu obeležavaju pešački prelaz i zonu škole horizontalnom signalizacijom. U ulici Kosovke devojke postavlja se stub za saobraćajni znak. U Knjaževačkoj, na Bulevaru Medijana, Bulevaru cara Konstantina, Vizantijskom bulevaru, u Studeničkoj i ulici Vojvode MIšića otklanjaju se nedostaci na vertikalnoj signalizaciji, kažu u Parking servisu.
JKP Naissus U okviru održavanja vodovodne mreže ekipe JKP Naissus rade na više mesta:
– Gornje Međurovo (kod škole) – Kvar na uličnoj mreži. Nastavak radova. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati.
– Ulica Jelene Glavaški br. 34 – Kvar na priključnoj vezi. Potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati.
– Ulica Jovana Jovanovića Zmaja br. 1 – Kvar na uličnoj mreži. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom u ulicama Jovana Jovanovića Zmaja i Kosovke Devojke do 15 sati.
– Ulica Nikole Uzunovića br. 112 – Kvar na uličnoj mreži. Mogući su povremeni prekidi vodosnabdevanja do 15 sati.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.