Carinsko ujedinjenje Tirane i Prištine deo velikoalbanske politike! Srbi žestoko negoduju i osuđuju - traže hitan sastanak sa Vučićem!

Izvor: BKTV News, 06.Jun.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Carinsko ujedinjenje Tirane i Prištine deo velikoalbanske politike!" Srbi žestoko negoduju i osuđuju - traže hitan sastanak sa Vučićem!

Carinsko ujedinjenje Prištine i Tirane predstavlja jasnu manifestaciju takovane "velikoalbanske politike"

Ovo ocenjuje Srpska lista i dodaje da to potvrđuje potrebu najhitnijeg sastanka predstavnika Srpske liste sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

Srpska lista navodi u saopštenju da je to carinsko ujedinjenje za njih potpuno neprihvatljivo i konstatuje da ono predstavlja proizvod političkog nasilja u Skupštini u Prištini.

Kosovski parlament usvojio je ranije danas sporazum o objedinjavanju carina Prištine i Tirane.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista: Carinsko ujedinjenje neprihvatljivo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2018

Carinsko ujedinjenje Prištine i Tirane predstavlja jasnu manifestaciju takovane "velikoalbanske politike", ocenjuje Srpska lista i dodaje da to potvrđuje potrebu najhitnijeg sastanka predstavnika Srpske liste sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem...Srpska lista navodi u saopštenju da je to...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.