ČUO SAM PRASAK STAKLA, UPLAŠIO SAM SE Ranjeni Srbin sa Kosova otkrio detalje: Tu je njihova baza, sem njihove policije i vojske nema nikog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 11:02

"ČUO SAM PRASAK STAKLA, UPLAŠIO SAM SE" Ranjeni Srbin sa Kosova otkrio detalje: Tu je njihova baza, sem njihove policije i vojske nema nikog (VIDEO)

Hajka na Srbe ne prestaje

Milan Jovanović koji je kasno sinoć prevezen u KBC u Severnoj Mitrovici, nakon ranjavanja kod Bistričkog mosta u blizini Zvečana, izjavio je za "Kosovo onlajn" da se na mestu na kom je ranjen nalaze jedino pripadnici kosovskih specijalaca.

On je rekao da se sve dogodilo kada se iz Leposavića vraćao kući.

- Sinoć po povratku iz Leposavića dole u Bistrici gde je njihova baza, nakon prolaska kroz punkt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo sam začuo pucanj i bol u ramenu. Ne mogu da budem sto posto siguran ko je pucao, ali u onoj bazi sem njihove vojske i policije ne verujem da ima bilo kog drugog. Čuo sam prasak stakla pozadi i napred iskreno i nije mi bilo svejedno uplašio sam se, produžio sam dalje, krenuo kući. Stigao sam do mesta Šaren kamen i šta je dalje bilo, gde su kola, ko me je doveo pojma nemam - rekao je Jovanović.

Nakon prijema u KBC u Severnoj Mitrovici Jovanović je operisan na hirurškom odeljenju i prema rečima dežurnog hirurga nalazi se van životne opasnosti, ali se njegovo stanje i dalje prati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.