CRNO NA BELO! Dačić pokazao DOKUMENT koji dokazuje još jedno povlačenje priznanja Kosova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO NA BELO! Dačić pokazao DOKUMENT koji dokazuje još jedno povlačenje priznanja Kosova (FOTO)

Nova diplomatska nota

Prvi potredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova  Ivica Dačić obratio se prisutnim novinarima i saopštio najvažniju vest koju su svi iščekivali ovih dana.

Pročitajte i:

Zagonetka koju je šef srpske diplomatije Ivica Dačić postavio prošle nedelje na konferenciji za novinare, kada je pokazao notu države koja povlači priznanje Kosova,je rešena.

On tada nije želeo da otkrije o kojoj se državi radi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

 Danas je zvanično saopštio tu informaciju  i potvrdio da je reč o Papui Novoj Gvineji, koja je povukla priznanje nezavisnosti Kosova.

- Ovo je nota Papue Nove Gvineje kojom povlači priznanje Kosova. To je šesta zemlja koja je povukla svoje priznanje Kosova. Stalno govore kako su te zemlje male i nebitne. Pa čekajte, kako su te zemlje bile bitne i velike kada su priznale nezavisnost, al sada su nevažne? - rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.