CILJ IM JE SMENITI VUČIĆA Predsednik Srbije upozorava: Politika Miloša Jovanovića prema Kosmetu je najbolja moguća politika za Kurtija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 22:58

"CILJ IM JE SMENITI VUČIĆA" Predsednik Srbije upozorava: Politika Miloša Jovanovića prema Kosmetu je najbolja moguća politika za Kurtija

Predsednik Srbije večeras gostuje u Hit Tvitu na TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je to što je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti dozvolio MIlošu Jovanoviću iz Nove DSS da poseti Kosovo i Metohiju, dok zvaničnicima stavlja zabrane.

- Isti kao i oni, a to je smeniti Vučića - kaže Vučić a na pitanje kakva je zapravo politika Miloša Jovanovića prema Kosovu i Metohiji kaže:

- Najbolja moguća za Kurtija - smeniti Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.