Izvor: Pančevac-online.com, 03.Okt.2023, 14:29

CEPA I PLJUJE SRPSKU ZASTAVU Policija traga za maloletnicom iz Bara koja je objavila snimak na Tik toku! Pogledajte gnusan VIDEO!

Policija traga za maloletnom E.S. iz Bara, koju sumnjiče za povredu ugleda strane države tako jer je na društvenoj mreži TikTok objavila snimak na kom se vidi kako prvo cepa, a potom pljuje na zastavu Srbije, javlja danas RTCG. Prema nezvaničnim saznnjima, nadležni imaju informaciju da je E. S. poreklom sa Kosova i da se […] The post CEPA I PLJUJE SRPSKU ZASTAVU Policija traga za maloletnicom iz Bara koja je objavila snimak na Tik toku! Pogledajte gnusan VIDEO! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.