CECIN SIN PROSTAČKI IZVREĐAO PREDSEDNIKA SANU: Pljuštale najgore psovke i uvrede (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2021, 22:27

CECIN SIN PROSTAČKI IZVREĐAO PREDSEDNIKA SANU: Pljuštale najgore psovke i uvrede (FOTO)

Akademik i predsednik SANU je  gostujući u jednoj TV emisiji u jednom momentu dao spornu izjavu u kojoj je rekao "da Kosovo ne pripada Srbiji", što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Ražnatović, primitivno i prostački, uz psovke, brutalno je izvređao je predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) akademika Vladimira Kostića zbog njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavova o Kosovu i Metohiji.

Naime akademik i predsednik SANU je  gostujući u jednoj TV emisiji u jednom momentu dao spornu izjavu u kojoj je rekao "da Kosovo ne pripada Srbiji", što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

- Kosovo nije naše, to treba što pre shvatiti - rekao je Kostić, povodom izjave vladike Grigorija da se ne slaže sa stavovima da "južna srpska pokrajina nije u sastavu naše zemlje".

Na ovu njegovu izjavu Veljko Ražnatović se obrušio na Kostića sramotnim i uličarskim rečnikom.

- P**** ćorava... Vladimire, uz dužno poštovanje sisajte k***, p******* jedna smrdljiva - poručio je Ražnatović na svom "storiju" na Insgramu, ali se tu nije zaustavio.

- I da, j**** vas u usta ona izdajnička, smradovska - dodao je sin folk pevačice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.