Izvor: Pančevac-online.com, 28.Maj.2023, 12:42

CAKANA SE UDAJE NA KOSOVU I METOHIJI Pevačica u 65. godini odličila da obuče venčanicu!

Dragica Radosavljević Cakana se udaje u septembru ove godine, pa je u detalje ispričala kako je do toga došlo. Cakana je, naime, već duže od 20 godina u braku sa Nebojšom Negićem, ali kada su se venčavali, to su učinili samo u opštini. Kako je pevačica ispričala, oboje su oduvek želeli crkveno venčanje. Sada su […] The post CAKANA SE UDAJE NA KOSOVU I METOHIJI Pevačica u 65. godini odličila da obuče venčanicu! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Cakana staje na ludi kamen u 65. godini

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2023

Pjevačica Dragica Radosavljević Cakana godinama uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Nebojšom Negićem, a malo ko zna da je popularni par izgovorio sudbonosno „da“ samo pred matičarem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.