Bruka od štanda u Berlinu koštala pet miliona dinara

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2013, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruka od štanda u Berlinu koštala pet miliona dinara

Više od pet miliona dinara, oko 50.000 evra koštalo je Srbiju učešće Ministarstva poljoprivrede na sajmu „Zelena nedelja“ u Berlinu, početkom godine, na kojem je srpski štand bio jedan od najlošijih, jer je na njemu bio samo traktor u čijoj je prikolici bilo samo nekoliko proizvoda, poput ajvara.

To je za oko 10-ak hiljada evra više nego što je potrošeno prethodne godine. Na štandovim drugih zemalja našle su se raznorazne đakonije koje su mogle i da se probaju, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kupe. Čak i štand Kosova nije bio skromniji od srpskog.Pročitaj: Srpski štand na Sajmu hrane u Berlinu među najgorima Prema podacima iz Ministarstva, ove godine samo izrada štanda, transport, montaža, demontaža i održavanje, koštali su oko 2,8 miliona dinara. Na organizaciju prijema i koordinacije promotivnih aktivnosti otišlo je još 1,2 miliona dinara. Za zakup štanda izdvojeno je 1,4 miliona dinara, bez PDV-a. U Ministarstvu navode i da je u Berlinu bila tročlana delegacija, državni sekretar Danilo Golubović, šef kabineta ministra Ivan Živkov i savetnik za odnose sa javnošću Tijana Munišić, ali se ne spominju promoterke i osobe zadužene za ketering. Ne spominje se ni ko je napravio koncept nastupa.Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.