Bruka javnog servisa: RTS CENZURISAO MAJICU SA MAPOM SRPSKOG KOSOVA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruka javnog servisa: RTS CENZURISAO MAJICU SA MAPOM SRPSKOG KOSOVA! (FOTO)

RTS je u svom "Jutarnjem programu" cenzurisala logo mape Kosova i Metohije u zastavama Srbije na majici jednog mladiću

Na fotografiji koja kruži društvenim mrežama se vidi zamagljen logo, na isti način na koji se cenzuriše nepoželjan, uznemirujuć i ekstremni sadržaj, a bitno je napomenuti da fotografija nije fotomontaža i da je realan prikaz onoga što je RTS emitovao ovog jutra.

Treba istaći da se program televizije RTS finanasira novcem poreskih obveznika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a cenzurisanje patriotske majice definitivno nije prihvatljiv.

Navedena fotografija pokazuje program uživo, a ispod zamagljenog dela se mogu videti delovi logoa, mape Kosova i Metohije u bojama zastave Srbije i natpis "Nema predaje".

Javni servis radio televizije Srbije se još uvek nije oglasilo spornom snimku, a nije ni odgovorio na naše pitanje o razlozima cenzurisanja majice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRAMNO OBJAŠNJENJE: Evo kako se RTS pravda zbog cenzurisanja SRPSKOG KOSOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2019

Radio televizija Srbije šokirala je gledaoce kada je zamaglila majicu sa mapom Kosova i Metohije i natpisom "Nema predaje" u prilogu emitovanom u njihovom jutarnjem programu...Naime, u delu programa blurovan je deo majice koji je nosio jedan od učesnika u anketi sprovedenoj na ulicama grada, a iz RTS...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.