Britanski ambasador, svojim bezobrazlukom, zaslužio da bude trajno proteran iz Srbije!

Izvor: KMnovine.com, 26.Okt.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski ambasador, svojim bezobrazlukom, zaslužio da bude trajno proteran iz Srbije!

Britanska arogancija do izražaja najviše dolazi kada se u vazduhu oseti miris krvi, tako je reagovao i Denis Kif na jednoj od domaćih televizija.


   
Kada ćemo početi ovakve da proglašavamo "personom non grata"?    


Koristeći pažnju koju je dobio raspoloženjem veleizdajničke vlasti u Srbiji, Denis Kif je u potpunosti zaboravio na sva zla koja su britanci počinili i čine u Srbiji, uključujući ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kosovskih Srba koja su podržavali, direktno organizovali, i učestvovali u njima iako je miris srpske krvi na britanskim rukama još uvek svež.

Više potreba nego želja da Srbiju ponize, izražena je u rečenici da je "Srbija je na putu ka EU, a to znači i usklađivanje sa njenom spoljnom politikoma o tome i dalje razgovaramo" misleći pritom na udaljavanje od Rusije.

Antiterorističku borbu protiv muslimanskih ekstremista koje su osnovali Amerikanci pod nazivom "Islamska država" i vojno pomogli da ojačaju, Denis Kif ispred svoje Vlade vidi kao - problem i situaciju iz koje želi da izdvoji Srbiju, u kojoj takođe podržavaju šiptarske teroriste.

- Znamo da Srbija sa Rusijom ima osetne veze, ali ste vi i na putu ka Evropskoj uniji. Što se same Rusije tiče, mi vidimo njenu ulogu u Ukrajini i Siriji, vidimo to kao problem, kao nešto negativno - rekao je Kif. 

Gostujući u Kažiprstu" on je istakao da je za Veliku Britaniju Kosovo država i da kada se govori o dijalogu u Briselu, Britanija misli na dijalog Srbije i Kosova.Samo je ovo dovoljno da pa čak i neophodno da Kif bude proglašen personom non grata, odnosno diplomatom koji bi morao da napusti Srbiju u roku od 24 časa.

Umesto toga on nastavlja u bezobraznom i poprilično kriminalnom maniru kakav je je svojstven imperijalističkoj Engleskoj koja je za sobom ostavila najkrvaviji trag u istoriji sveta i civilizacije. Podržavajući članstvo lažne tvorevine "Kosovo" u UNESKU Kif je rekao da Britanija saslušala argumente srpske strane, ali da veruje da bi to "bilo bolje za kulturno i religijsko nasleđe na Kosovu". Zat oostaje nejasno da li to svet želi da srpsko kulturno i versko nasleđe bude trajno uništeno kao što su i do sada ulagani napori od strane šiptarskih separatista. I tada su imali podršku Britanije i današnjih "Vučićevih prijatelja i pouzdanih saveznika".

Kako je istakao, za njegovu zemlju je važno otvaranje poglavlja 35 i Britanija podržava napore da Srbija otvori prva poglavlja u pregovorima sa EU do kraja godine.
- Mislimo da je to moguće. Poglavlje 35 je deo procesa i mi imamo dobar napredak - rekao je Kif. 

ovim  je Kif nedvosmisleno sebe stavio na listu onih ljudi koji će morati da jasno budu označeni kao neprijatelji srpskog naroda i države. U ovom trenutku, dok je savetnik srpskih vlastodržaca britanski ratni zločinac Toni Bler, to nije moguće kako je svima jasno. ALi će zato nesumnjivo doći vreme kada će i savetnici i savetovani biti na mestu koje su sami sebi pripremili - iza rešetaka. ŽAlosno je jedino što će šiptarska zajednica u Srbiji morati da ispašta grehe britanske, američke, nemake i arogancije drugih kriminalnih vlada Zapada i Evropske unije. 



Izvor: Agencije    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.