Britanci udarili na predsednika Srbije! Pazite se evropskih kameleona, Vučić bi mogao da izazove nove sukobe!

Izvor: BKTV News, 11.Apr.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci udarili na predsednika Srbije! "Pazite se evropskih kameleona, Vučić bi mogao da izazove nove sukobe!"

Nakon serije orkestriranih napada opozicionih lidera na predsednika Srbije u vezi sa problemom Kosova i Metohije, koji su očigledno dirigovani sa Zapada, Velika Britanija preko svog portala "Gardijan" krenula je u otvorenu prljavu kampanju protiv Aleksandra Vučića!

Gardijan danas u tekstu "Pazite se moćnih evropskih kameleona" iznosi najgnusnije laži na račun Vučića, ali i premijera Mađarske Viktora Orbana. Britanski list "upozorava" na opasnost od Vučića i Orbana, nazivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ih nacionalistima koji se pretvaraju da su za EU.

Za "Gardijan" Vučić i Orban bi lako mogli da izazovu nestabilnost na Balkanu?!? Ovaj britanski portal navodi da Srbija drži ključ stabilnosti Balkana i da bi Vučić, ukoliko se izgledi Srbije za članstvo u EU ne realizuju, mogao da izazove nove sukobe na Kosovu i Metohiji.

FOTO: Guardian/Printscreen

Gardijan, pritom, ni jednom jedinom rečju ne spominje albanske lidere u Prištini, kao ni nedavno prebijanje golorukih Srba u severnoj Kosovskoj Mitrovici i brutalno hapšenje Marka Đurića. Ovaj britanski portal ćuti i o najnovijim pretnjama predsednika lažne države Kosovo Hašima Tačija, koji opet poziva na oružje i rat protiv Srba?!?

Ne, za njih opasnost dolazi od Vučića, koji u svakoj svojoj izjavi poziva na mir i stabilnost i koji na otvorene pretnje oružjem i nasiljem odgovara smireno, pokušavajući da spusti tenzije koje izazivaju albanski političari.

Za Britance je opasan Vučić, jer uporno poziva na saradnju država u regionu zarad bolje zajedničke budućnosti. Slučajno ili ne, ali ovaj sramni tekst objavljen je samo dan pošto je predsednik Srbije boravio u Mostaru i otvorio Sajam privrede u tom gradu, i po ko zna koji put istakao potrebu da se sačuva mir i stabilnost Balkana.

Ako se tome doda i orkestrirana kampanja propalih opozicionih političara u Srbiji, pre svih Saše Jankovića i Vuka Jeremića, više je nego jasno da je cilj samo jedan - uništenje Aleksandra Vučića.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.