Božović (SDP): Da se ostvari na terenu ono što je Vučić rekao

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović (SDP): Da se ostvari na terenu ono što je Vučić rekao

Zamenica predsednika Građanske incijative SDP Ksenija Božović izrazila je danas nadu da će se sve što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao tokom današnje posete Kosovu vrlo brzo "i videti na terenu".

Ona je rekla i da je odgovor Vučiću na njeno pitanje o otkrivanju ubice Olivera Ivanovića bio zadovoljavajuć, "ukoliko se bude realizovao".

Božović je rekla novinarima i da je zahvalila Vučiću što je danas došao u Kosovsku Mitrovicu.

"Pitala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sam ga da li će počinilac biti pronađen. Dobila sam odgovor da će oni sve učiniti da bude pronađen onaj koji je ubio Olivera, biće uhapšen svako, bio to Srbin, Albanac ili stranac... To me je ohrabrilo, kao i reči da će to biti vrlo brzo jer se stiče utisak da se stvari razvodnjavaju", rekla je Božović.

Ona je rekla da je izjava Vučića u Banjskoj da će se obračunati sa kriminalom i korupcijom ohrabrujuća.

"Predsednik je prošetao gradom i sam se uverio da je zavladao muk, da je ubistvo Ivanovića dovelo do jako teškog stanja u gradu, među građanima i među nama koje je video" rekla je Božović.

Upitana da li se može očekivati ispunjenje obećanja predsednika da će ubica biti pronađen, imajući u vidu da ingerencije nad istragom ima policija u Prištini, Božović je rekla da postoje načini i da je potrebna dobra volja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Da se ostvari na terenu ono što je Vučić rekao

Izvor: Beta Video, 20.Jan.2018

KOSOVSKA MITROVICA - ``Pitala sam ga da li će počinilac biti pronadjen. Dobila sam odgovor da će oni sve učiniti da bude pronadjen onaj koji je ubio Olivera, biće uhapšen svako, bio to Srbin, Albanac ili stranac.. To me je ohrabrilo``, rekla je zamenica predsednika Gradjanske inicijative SDP Ksenija...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.