Bojić: Poznat identitet vlasnika zapaljenog automobila

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojić: Poznat identitet vlasnika zapaljenog automobila

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je za N1 da je poznat identitet vlasnika automobila koji je pronađen zapaljen nakon ubistva Olivera Ivanovića.

"Međutim, s obzirom da se radi o osetljivom slučaju, ne mogu da govorim o detaljima istrage", izjavio je Bojić.

Iako on nije otkrio identitet vlasnika, mediji pišu da je vozilo pripadalo starijem Austrijancu srpskog porekla, koji odavno nije živ.

Bojić je istakao i da je formirana >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << radna grupa istražitelja koja se bavi istragom isključivo slučaja ubistva Ivanovića.

"Tokom uviđaja policija je na licu mesta juče pronašla određene dokaze, skinuti su video nadzori sa više lokacija i sav materijal je odnet u Prištinu radi dalje obrade.

I danas se skidaju video nadzori u širem krugu, a obavljaju se i razgovori sa svedocima", izjavio je Bojić za N1.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Čeka se odluka vlasti u Prištini o učešću Srbije u istrazi

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2018

Kosovska policija identifikovala je vlasnika zapaljenog automobila pronađenog u Kosovskoj Mitrovici nakon ubistva lidera SDP Olivera Ivanovića, izjavio je za N1 regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić. On međutim nije želeo da iznosi više detalja, navodeći da je istraga u toku...Izvor:...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.