Bogdanović: Prestati sa hajkom

Izvor: Blic, 23.Okt.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Prestati sa hajkom

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke za Kosovo i Metohiju i bivši ministar Goran Bogdanović poručio je danas da bi predstavnici vlasti u Leposaviću, Gnjilanu i Vitini morali da prestanu sa hajkom koju sprovode nad Srbima kako bi ih primorali da glasaju za listu "Srpska" iza koje stoji država.

Pritisci na direktore škola i bolnica, kao i zaposlene u njima postali su nepodnošljivi, ljudima se preti otkazima ukoliko ne dođu na mitinge, navodi se u pisanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izjavi Bogdanovića.

Interes države mora da bude da što više Srba izađe na izbore i da im za to obezbedi uslove. Umesto toga, opštinske vlasti podržavaju samo jednu listu, dodao je on.

U tri opštine kreirana je atmosfera straha među Srbima koje ponovo dele na podobne i nepodobne, zaboravljajući da tako samo urušavaju bezbednost Srba na Kosovu, upozorio je Bogdanović.

Bogdanović je apelovao na nadležne organe da obezbede građanima elementarne uslove kako bi slobodno iskoristili svoje biračko pravo.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Hajka da Srbi podrže jednu listu"

Izvor: B92, 23.Okt.2013

Beograd -- Predsednik kosovskog odbora DS Goran Bogdanović kaže da se u opštinama Leposavić, Gnjilan i Vitina "vrši hajka" kako bi Srbi podržali listu koju podržava Vlada..."Predstavnici vlasti u Leposaviću, Gnjilanu i Vitini moraju da prestanu sa hajkom koju sprovode nad Srbima kako bi ih primorali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.