Bivši savetnik Pacolija priznao policiji: Naručio sam ubistvo

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 09:57

Bivši savetnik Pacolija priznao policiji: Naručio sam ubistvo

Naim Murselji, priznao je istražiteljima tzv. kosovske policije da je naručio ubistvo svoje supruge Ljiridone Murselji, prenose prištinski mediji.

Marselji je bivši savetnik nekadašnjeg predsednika privremenih prištinskih institucija Bedžeta Pacolija.

Kako navode, Murselji, koji je uhapšen u petak, pre ubistva je dao drugom osumnjičenom 15.000 evra i obećao da će mu dati još toliko nakon izvršenja zločina, prenosi Reporteri.

Tzv. kosovska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tužilaštvo prethodno su saopštili da su Murselji i još jedna osoba uhapšeni zbog sumnje da su umešani u ubistvo Ljiridone Murselji.

U međuvremenu, Reporteri je objavio da je uhapšena i treća osoba zbog sumnje da je umešana u ubistvo i da je reč o pripadniku tzv. kosovskih bezbednosnih snaga, koji je u rodbinskom srodstvu sa Murseljijem.

Njima je određen pritvor do 48 sati.

Prištinska Koha ranije je objavila, pozivajući se na neimenovane izvore, da je lekar opšte prakse koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo priznao policiji zločin i rekao da ga je platio Naim Murselji.

Osnovno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da su dve osobe uhapšene, među kojima je suprug ubijene, nakon slučaja koji je prvobitno okarakterisan kao "pljačka koja je rezultirala ubistvom".

Tužilaštvo je dodalo da su izvršene racije na dve lokacije u Đakovici i da je oduzeto oružje za koje se sumnje da je korišćeno prilikom ubistva, dodaje Indexonline.

Slučaj se sada istražuje kao ubistvo i inscenirana pljačka.

Prištinski mediji u četvrtak su objavili da je Ljiridona Murselji ubijena u automobilu, u kojem je bila sa porodicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.