Bivša pripadnica OVK pozvana u Specijalni sud

Izvor: RTS, 02.Avg.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša pripadnica OVK pozvana u Specijalni sud

Time Kadrijaj, bivša pripadnica OVK, koja je poslanica Alijanse za bdućnost Kosova, pozvana je u Specijalni sud u Hagu.
Kadriraj je za prištinsku Kohu navela u četvrtak su je kontaktirali iz Specijalnog suda i dodaje da očekuje da će se pred sudom pojaviti u septembru, prenosi Radio Kontakt Plus.

Kadriraj je bila lekar u okviru Oslobodilačke vojske Kosova, u vojnim bolnicama, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u zoni Dukađini (Metohija).
Specijalizovana veća su prošlog meseca pozvala visoko rangirane pripadnike OVK, među kojima su Ramuš Haradinaj, Jakup Krasnići, Šukri Buja, Sokolj Bašota i Bisljim Zurapi.
Kadrijaj je druga žena posle Rajmonde Reci, koja je javno saopštila da je Kancelarija specijalnog tužioca pozvala na ispitivanje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.