Biljana Diković: Pa ima li ko normalan u ovoj državi, da kaže DOSTA?

Izvor: KMnovine.com, 16.Jan.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Diković: Pa ima li ko normalan u ovoj državi, da kaže DOSTA?

Biljana Diković: Pa ima li ko normalan u ovoj državi, da kaže DOSTA? Vučićev voz je planirani napad na Srbe na Kosvu i Metohiji koji nisu njegovi partijski poslušnici i učesnici u šiptarskim institucijama.



Ceo dan posmatram šta se sa ovom Srbijom i sa nama Srbima događa i nije mi dobro, povraća mi se od ovolike manipulacije i cirkusa koji je napravio Vučić sa svojom „kamarilom koja jaše i ne zna da stane“. Svakodnevno dokazuju da nema granica >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ovom sumanutom bezobrazluku koji se opasno igra sa životima, prvenstveno Srba sa Kosova i Metohije, ali i sa svima nama. Uvreda za uvredom psihopate koji se zaigrao po briselskom, vašingtonskom i CNN modelu planirane manipulacije mi ozbiljno smeta. Ovolika količina drskosti u jednom danu nije viđena u nas, i to od početka do kraja…

Prvo su glave kosovskih Srba, kako reče Slaviša Ristić, nosili u koferima u Brisel kad su izdali Srbiju, a sada su sa ovim bukvalno – za ROSU (u kojoj su zaposleni bivši članovi terorista UČK i ostale ubice) – na glave tih istih Srba postavili metu…

Strašno, a da ovo nije izuzetno opasan a planiran potez vlasti, kako je izveden i providan – bilo bi smešno, zaista.



Pa, ima li ko normalan u ovoj državi da kaže DOSTA?

Koliko čovek koji je predsednik Vlade može da bude bolestan da toliko loše radi protiv svog naroda i svoje države? I koliko je taj narod bolestan da to dozvoljava?

Voz – na kome 21 jeziku piše KOSOVO JE SRBIJA – poslaše direktno u oko šiptarskim separatistima i teroristima.

KOSOVO JE SRBIJA – TREBA DA KAŽU NA SRPSKOM JEZIKU – U BRISELU i da se prekine već jednom to ludilo zvano SPORAZUM koji su izmislili EU i Amerika da šiptarima naprave državu nasilno otimajući deo teritorije Srbije, duhovnu kolevku našeg naroda.




Pa šta su očekivali, da ih šipci dočekaju sa pogačom i solju kao što su oni dočekali na beogradskom aerodromu NATO UBICE koji su uranijumskom municijom ubijali Srbiju i Srbe?
 
Kako reče Srbin sa Kosmeta – UGASIO SRBSKE OPŠTINE, SRBSKE INSTITUCIJE, SRBSKI USTAV, DAO IM GRANICU, POKLONIO DRŽAVU, VOJSKU I POLICIJU… Dodala bih – i svoje poslušnike finansirao da izađu na šiptarske izbore i da se uključe i učestvuju u organima te tvorevine, koje opet Vučićevi novinari u Srbiji svakodnevno nazivaju „premijer Kosova, predsednik Kosova, vlada Kosova, poslanik u parlamentu Kosova“…. SKANDAL!!!

Da bude interesantno – što može mirno kad može da se što više zamrsi – potcenili su pomoć bratske Rusije železnici, ovim oslikavanjem voza ikonama naših manastira… Pitam se zar to nisu mogle da budu fotografije naših manastira, ovako su ismejali i oskrnavili veru našu pravoslavnu. (Ima ljudi koji misle drugačije, ovo je samo moje mišljenje…)

Kako smo mogli da vidimo u video zapisima koje su podeljene na društvenoj mreži Fejsbuk, u vozu su bili svi oni koji služe poslušno SNS-u na razne načine, pa se tako čula i pesma i igra i takozvane rodoljubive parole, od izdajnika i Vučićevih poslušnika, a sve u svrhu političkog marketinga jednog bolesnika, opasnog psihopate koji namerava da i dalje vlada ovom državom i to do poslednjeg Srbina…
  


Ova manipulacija sa vozom uopšte nije naivna i opasno je isplanirana da ozbiljno ugrozi bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji… a oni koji su njegovi poslušnici, pročitah, sad imaju zadatak da protestuju zbog „neprolaska voza“ na Kosovo i Metohiju… I to će im ROSU dozvoliti… hoće, juče!


Biljana Diković, 14.1.2017.



Izvor: FB Reporter    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.