Bezbednost Momčila Trajkovića upitna

Izvor: KMnovine.com, 30.Avg.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezbednost Momčila Trajkovića upitna

Pokret centra, preko izvora koji žive i rade na Kosovu i Metohiji, saznaje da postoji osnovana sumnja da je bezbednost kosovskog političara, člana Predsedništva Srpskog nacionalnog foruma, Momčila Trajkovića ugrožena.


   
Momčilo Trajković    





Nakon što se otvorenim pismom obratio predsedniku Srbije hajka na Trajkovića u prorežimskim medijima ne jenjava. Podsećamo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << slična uvertira bila i pred ubistvo Olivera Ivanovića. Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine ispred sedišta stranke koju je predvodio, a svemu je prethodilo crtanje mete na čelu i nezapamćena hajka.

Do nas je stigla informacija da je pre nekoliko večeri u Čaglavici, mestu u kojem živi Momčilo Trajković, primećen jedan od ljudi zaduženih za „prljave poslove“ SNS-a i Srpske liste, čuveni Zelja. Svaki pokret gospodina Trajkovića se prati i o svemu se referiše centrali u Beogradu.

Pored toga, na terenu se svakodnevno nalaze televizijske ekipe koje od građana uzimaju izjave koje bi potvrdile Vučićeve izjave i reakcije na otvoreno pismo Momčila Trajkovića. Gotovo identičan medijski linč pripreman je i sproveden nad ubijenim Oliverom Ivanovićem pre sedam i po meseci.

U takvoj atmosferi straha priprema se i teren za posetu Aleksandra Vučića 9. septembra u Kosovskoj Mitrovici. U međuvremenu se vrši pritisak na zaposlene u javnom sektoru kako bi se obezbedio masovan skup. Tako su na primer direktori u školama u obavezi da dostave spisak zaposlenih koji će doći na skup podrške Aleksandru Vučiću, a spiskove dostavljaju Jasmini Dedić, načelnici školske uprave u Kosovskoj Mitrovici.

Pokret centra poziva državni vrh Srbije i predstavnike Srpske liste na Kosovu i Metohiji, kao i one koji u njihovo ime vrše zastrašinje, da se uzdrže od pritisaka na lokalno stanovništvo i od obračuna sa političkim neistomišljenicima.

Pokret centra
30. avgust 2018. godine



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: Pokret centra    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.