Bez struje 60 sela u opštini Kosovska Kamenica

Izvor: Glas javnosti, 21.Jan.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez struje 60 sela u opštini Kosovska Kamenica

KOSOVSKA KAMENICA - U opštini Kosovska Kamenica, zbog jakih snežnih padavina, bez struje je ostalo oko 60 sela, izjavio je predsednik te opštine Boban Jevtić.

Jevtić je kazao da u opštini Kosovska Kamenica ima oko 70 sela, te da je bez struje sada 90 odsto opštine.

"Snežne padavine koje su od sinoć počele na području Kosovskog pomoravlja izazvale su kvarove na visokonaponskoj i niskonaponskoj mreži, zbog kojih je 60 sela u opštini Kosovska Kamenica ostalo bez struje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kazao je Jevtić.

Prema njegovim rečima, zbog nestanka struje i snega koji u petak uveče počeo da pada "život u opštini Kosovska Kamenica od jutros je paralisan".

Jevtić je kazao da u nekim delovima opštine ima i do metar snega.

"Opština nema svoje komunalno preduzeće, do prošle godine je održavanje i čišćenje puteva u Kosovskoj Kamenici bilo povereno preduzeću "Magistrala", ali već godinu dana ne funkcionišu i ne viđamo ih na terenu da nešto rade", rekao je Jevtić.

Jevtić je naveo da su srpska sela u toj opštini, kada je reč o čišćenju puteva od snega, prepuštena komunalnom preduzeću albanske opštine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.