Bez priznavanja kosovskih pasoša

Izvor: B92, 10.Jun.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez priznavanja kosovskih pasoša

Beograd -- Borislav Stefanović demantuje da je u intervjuu kosovskim medijima najavio da će građani Kosova u Srbiju putovati sa kosovskim pasošima.

Šef delegacije Beograda u razgovorima o tehničkim pitanjima s Prištinom je rekao da će u sporazumima Beograda i Prištine biti mnogo "korisnih stvari" za obe strane.

On je u intervjuu Radiju Dukađini iz Peći naveo i da rešenja neće prejudicirati status Kosova.

On je odbacio izjavu šefice prištinskog tima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Edite Tahiri da Srbija strahuje od dijaloga.

"Mi ne želimo da odlažemo, niti se plašimo ovog procesa. Nije bio samo naš, već predlog svih da se sastanemo krajem juna, kada ćemo imati mnogo bolje rezultate", kazao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.