Izvor: JUGpress.com, 30.Jul.2023, 18:18

Besnik Tahiri: Ova Vlada je izgubila dve godine bez uspeha

PRIŠTINA

Najnoviji izveštaj Američkog Stejt departmenta o „investicionoj klimi na Kosovu“, za 2023 godinu, potvrđuje ono što smo više puta pokazali, da je ova Vlada izgubila dve godine, bez uspeha u oblasti ekonomskog razvoja. Konkretnije, naglašava se da direktne strane investicije ostaju ograničene i da su doznake glavni pokretači ekonomskog razvoja, napisoa je na svom fejsbuk profilu šef poslaničke grupe opozicione Alijanse za budućnost Kosova (AAK) u Skupštini Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Besnik Tahiri.

” Ova ispravka izveštaja je prošla bez ozbiljnog shvaćenja, jer se suočavamo sa krizom ove Vlade!

Strukturna pitanja kao što su političke intervencije u pravosuđu, nestabilan ekonomski sektor ili neformalna ekonomija su glavna istaknuta u uvođenju izveštaja. Teško je, ako ne i nemoguće, pronaći bilo kakvo reference na bilo kakvo značajno dostignuće u određenom Bez vizije, bez znanja, bez kapaciteta, bez potencijala za diverzifikaciju resursa i investicija, ova Vlada upravlja privredom, logikom raspodele budžeta i naduvavanja procedura . Kao i na svakom polju, ova Vlada je pretvorila obećanja u kolosalnu prevaru vlada”, napisao je Tahiri. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.