Izvor: Danas, 31.Jan.2024, 16:27

Besnik Bisljimi saopštio odluke Vlade Kosova o dinaru: Omogućiti tranzitni period za prilagođavanje građana

Vlada Kosova je odličila da se obezbedi tranzitni period kako bi se građani prilagodili za primenu uredbe Centralne banke Kosova. Vlada moli CBK da uspostavi komunikaciju sa Narodnom bankom Srbije kako bi se pronašao najprikladniji mehanzam koji omogućava nastavak daljeg slanja novca iz donacija iz Srbije za građane Kosova, rekao je zamenik predsednika kosovskog premijera Besnik Bisljimi na današnjoj konferenciji za novinare.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ODLOŽENO UKIDANJE DINARA NA KOSOVU! Kurtijev zamenik potvrdio: Kaznene mere neće početi sutra

Izvor: Blic, 31.Jan.2024

Zamenik kosovskog premijera i glavni pregovarač Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi izjavio je danas da kaznene mere povezane sa primenom uredbe Centralne banke Kosova neće početi od sutra, odnosno od 1. februara i da CBK u saradnji sa Centralnom bankom Srbije treba da pronađe prikladan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.