Behrami se vratio u Premijer ligu!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Behrami se vratio u Premijer ligu!

Švajcarski reprezentativac vratio se na Ostrvo nakon 5 godina.

Valon Behrami je  novi fudbaler Votforda, piše Skaj Sport.

30-godišnji fudbaler prošlu sezonu je proveo u  nemačkom HSV-u, a ranije u Premijer ligi  je igrao za Vest Hem. Nakon Vest Hema nastupao je za Fiorentinu i Napoli.

Za reprezentaciju Švajcarske odigrao je preko 50 utakmica.

Fudbaler rođen u Kosovskoj Mitrovici je  novo pojačanje ekipe koju sa klupe predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << španski trener Kike Sančes Flores.

Na "Vikaridž Roud" je tako  stigao još jedan kvalitetan vezni fudbalerm nakon što je iz Totenhema stigao Etjen Kapu, vest možete pročitati ovde.

Sa ovim pojačanjima Votford bi u sledećoj sezoni, nakon što je obezbedio promociju iz Čempionšipa pod vođstvom našeg trenera Slaviše Jokanovića, mogao da se bori za nešto viši plasman, a ne samo za očuvanje premijerligaškog statusa, mišljenje je dela engleske javnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.