Bečić: Strane službe manipulišu nezadovoljstvom malog broja građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 11:26

Bečić: Strane službe manipulišu nezadovoljstvom malog broja građana

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić kaže da je od prvog dana protesta upozoravao na jasne indicije o umešanosti bezbednosnih službi iz regiona i da je utisak da početak protesta koincidira sa terminom pregovora o Kosovu i Metohiji koje vodi predsednik Aleksandar Vučić.

Zbog toga, navodi, i ne čudi prisustvo stranih državljana na protestima i njihovo učešće u nasilnim aktivnostima protiv policije, te napominje da je nesumnjiv interes >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako nekih činilaca u regionu tako i nekih velikih sila da se pozicija Srbije kao pregovarača oslabi baš u ovom trenutku.

"Nezadovoljstvom jednog malog broja građana na taj način su pokušali da manipulišu strani faktori, Đilasovo-Šolakova televizija i delovi domaće opozicije koji nisu smogli hrabrosti da snage odmere na izborima", poručuje Bečić u pisanoj izjavi.

Kaže da iako se učesnici protesta pozivaju na razna društvena događanja kao povod za proteste, još je od prvog dana protesta upozoravao na jaku obaveštajnu aktivnost i jasne indicije o umešanosti bezbednosnih službi iz regiona, a i na informacije o dolasku u Srbiju određenih lica iz kriminalnih krugova sa prostora Hrvatske, Crne Gore, BIH, ali i sa Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.