Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2024, 19:04

Bakojani: Zadovoljna sam jer je PSSE podržao izveštaj, ali pred Prištinom je dug put

Izvestiteljka Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope Dora Bakojani izrazila je danas zadovoljstvo što je većina poslanika podržala njen izveštaj u kojem se preporučuje da tzv. Kosovo postane član te međunarodne organizacije, istakavši, međutim, da Priština mora da ispuni sve preuzete obaveze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

„Težak udarac za prijatelja Rusije“: Šta ruski mediji pišu o preporuci Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za ulazak Kosova?

Izvor: Danas, 17.Apr.2024

Sinoćnja odluka Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope kojom se preporučuje da Kosovo postane član Saveta Evrope propraćena je u ruskim medijima koji u svojim izveštajima uz ovo povezuju i predstojeće glasanje u UN o rezoluciji o genocidu u Srebrenicu što je deo problema i pritisaka sa kojima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.