Baka Persa: Neću da im platim kaznu!

Izvor: Večernje novosti, 18.Dec.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka Persa: Neću da im platim kaznu!

E, vala neću da platim kaznu pa neka me, ako ih nije sramota vode u zatvor! Ovim rečima odgovorila je danas baka Persa Stojković (75) iz Paralova, sela u opštini Novo Brdo, na ponudu Branimira Stojanovića, zamenika kosovskog premijera, koji ju je posetio i ponudio da umesto nje plati kaznu od 50 evra u zamenu za zatvorsku, kojom je izvršnom presudom suda u Gnjilanu osuđena starica. Baka Persa je osuđena zbog remećenja javnog reda i mira, a u stvari je iz svoje bašte isterala stoku čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je vlasnik Albanac Gani Ibiši prethodno zbog toga i pretukao! - Bila sam u čudu kada su mi nedavno na vrata banula trojica policajaca da me obaveste da moram da platim kaznu ili da idem u zatvor - revoltirana je Persa. Bakin sin Dragan (45) podseća da je isti Albanac i ranije pretio njegovoj majci da će je zaklati sekirom, ali da uprkos prijavi policija tada nije reagovala.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Persa Stojković: Neću da platim kaznu, neka me vode u zatvor

Izvor: RTS, 18.Dec.2015

Persa Stojković (75) iz sela Paralovo kod Novog Brda, protiv koje je Opštinski sud za prekršaje u Gnjilanu doneo rešenje prema kome za remećenje javnog reda i mira mora da plati 50 evra ili da ide u trodnevni zatvor, kaže da nema nameru da kaznu plati. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.