Bajdenu podižu statuu kod Uroševca; Vrednost radova 600.000 evra

Izvor: B92, 04.Jul.2021, 14:45

Bajdenu podižu statuu kod Uroševca; Vrednost radova 600.000 evra

Uroševac -- U Sojevu kod Uroševca na KiM počeli su radovi na izgradnji statue predsednika SAD Džoa Bajdena.

U čast Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država u Sojevu kraj Uroševca, u blizini kampa Bondstil svečano su otvoreni radovi na projektu uređenja zelenih površina i postavljanju statue predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajdena, prenosi Kljan Kosova.

Pripadnici američkog Kfora iz kampa Bondstil i građani Uroševca učestvuju u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aktivnosti koju sprovode u saradnji sa mrežom nevladinih organizacija Avonet. Očekuje se da će projekat koji će finansirati građani i preduzeća iz Uroševca koštati više od 600.000 evra. Učesnici projekta su ovom prilikom odali počast obelisku podignutom u čast Bo Bajdena, pokojnog sina američkog predsednika Džo Bajdena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIJE ŠLIHTANJE, ONI TO ZATO ŠTO GA VOLE: Albanci podižu Bajdenu statuu, radovi započeti baš danas - na Dan nezavisnosti SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2021

Očekuje se da će projekat koji će finansirati građani i preduzeća iz Uroševca koštati više od 600.000 evra...Povodom Dana nezavisnosti SAD u Sojevu kraj Uroševca nadomak baze Bondstil svečano su otvoreni radovi na projektu uređenja zelenih površina i postavljanju statue aktuelnog američkog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.