Bahtiri tvrdi da je dobio pretnju smrću

Izvor: RTS, 22.Okt.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahtiri tvrdi da je dobio pretnju smrću

Predsednik opštine južna Kosovska Mitrovica Agim Bahtiri tvrdi da je dobio pretnju smrću putem elektronske pošte, koja je stigla na njegovu adresu.
Agim Bahtiri nije saopštio sadržaj poruke, osim da dolazi, tvrdi on, "od Srba, i da je povezana sa insistiranjem na otvaranju mosta na Ibru".

Slučaj je prijavio policiji, a istražitelji rade na tome, prenose prištinski mediji.
Bahtiri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kaže da otvaranje mosta niko ne može da zaustavi i ponovio da će most uskoro biti otvoren, ne precizirajući datum. Pozvao građane da ostanu mirni i da ne brinu o porukama.
Poruku za koju Bahtiri tvrdi da sadrži pretnju smrću, osudio je Bedžet Pacoli, predsednik Alijanse novo Kosovo, čiji je Bahtiri član.
Prošle nedelje kosovski premijer Ramuš Haradinaj pozvao je Bahtirija da se uzdrži od izjava o otvaranju mosta, ističući da most treba otvoriti trajno, a ne na jedan dan.
Iz kancelarije Evropske unije u Prištini nisu saopštili datum otvaranja mosta, čiju je rekonstrukciju finansirala ta organizacija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.