Bačene bombe na kuće pripadnika KBS

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačene bombe na kuće pripadnika KBS

Eksplozivne naprave bačene su rano jutros na kuće dvojice Srba u Zubinom Potoku, inače pripadnika Kosovskih bezbednosnih snaga, potvrđeno je za KoSSev u Kosovskoj policiji. Na kuće S.T. i P.R. bombe su bačene oko dva časa, povređenih nema, ali je načinjena materijalna šteta. Kosovska policija primenjuje operativni plan "čelični prsten" u cilju potrage za osumnjičenima, a koji podrazumeva blokadu putnih pravaca kojima su osumnjičeni mogli da pobegnu, kao i kontrolu vozila i lica. Prethodno je u ovoj opštini bomba bačena na kuću pripadnika Kosovske policije, a pokušano je i paljenje njegovog privatnog vozila.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombe na kuće srpskih pripadnika Kosovskih bezbednosnih snaga u Zubinom Potoku

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2017

Nepoznate osobe bacile su rano jutros u Zubinom Potoku eksplozivne naprave na kuće dvojice Srba pripadnika Kosovskih bezbednosnih snaga, a u napadu nije bilo povređenih, potvrđeno je iz Kosovske policije...Policija je obavila uvidijaj i utvrdila da je pričinjena materijalna šteta, potvrdio je šef...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.