Bačena eksplozivna naprava na punkt policije u Severnoj Mitrovici, nema povređenih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jun.2023, 09:54

Bačena eksplozivna naprava na punkt policije u Severnoj Mitrovici, nema povređenih

Na kiosk u Severnoj Mitrovici, koji je policija Kosova koristila kao punkt, u ranim jutarnjim satima 29. juna je bačena eksplozivna naprava. Zamenik direktora policije Kosova za region sever, Veton Eljšani (Elshani), je za Radio Slobodna Evropa rekao da nema povređenih, odnosno da u trenutku napada nijedan policajac nije bio unutar ovog improvizovanog punkta. "Veruje se da su eksploziju izazvala pirotehnička sredstva u kombinaciji sa zapaljivim materijalom", rekao je...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kosovska policija: Na policajce bačena eksplozivna naprava, nema povređenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jun.2023

Na pripadnike kosovske policije u Kolašinskoj ulici u Severnoj Mitrovici sinoć je bačena eksplozivna naprava od koje niko nije povređen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.