Bačena bomba na policijsku stanicu u Leposaviću

Izvor: Politika, 19.Mar.2013, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba na policijsku stanicu u Leposaviću

KOSOVSKA MITROVICA – Nepoznata osoba bacila je večeras oko 20.30 eksplozivnu napravu koja je eksplodirala ispred kapije policijske stanice KPS-a u Leposaviću na Kosovu, javili su lokalni mediji.

Kako je javio reporter Televizije Most, u eksploziji nije bilo povređenih i nije pričinjena materijalna šteta.

Eksplozivna naprava bačena je iz automobila u pokretu a u tom trenutku ispred policijske stanice nije bilo prolaznika.

Policajci su obezbedili mesto eksplozije >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kako bi obavili uviđaj.

Reč je o još jednom u nizu bombaških napada na severu Kosova, čiji počinioci ni u jednom slučaju nisu pronađeni.

----------------------------------------------

Predsednik opštine Leposavić traži hapšenje bombaša

KOSOVSKA MITROVICA – Predsednik opštine Leposavić Dragiša Vasić osudio je bombaški napad na policijsku stanicu KPS u tom mestu na Kosovu i zatražio da se počinioci otkriju i uhapse.

„Ovo je još jedan vid zastrašivanja i unošenja nemira i nespokojstva među stanovništvo severa Kosova i Metohije”, rekao je novinarima Vasić.

Nepoznata osoba bacila je večeras iz automobila u pokretu eksplozivnu napravu ispred kapije policijske stanice KPS u Leposaviću. U eksploziji nije bilo povređenih ili materijalne štete.

Vasić je od Euleksa i međunarodnih snaga zatražio da se, u okviru svog mandata, angažuju, otkriju počinioce i njihove nalogodavce i privedu ih licu pravde.

„Samo na taj način će se stati sa bombaškim napadima, koji su na ovom delu Kosova i Metohije sve učestaliji”, rekao je Vasić.

Beta

objavljeno: 19.03.2013
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba na policijsku stanicu u Leposaviću

Izvor: Beta, 19.Mar.2013

KOSOVSKA MITROVICA, 19. marta 2013. (Beta) - Nepoznata osoba bacila je u utorak oko 20.30 eksplozivnu napravu koja je eksplodirala ispred kapije policijske stanice KPS-a u Leposaviću na Kosovu, javili su lokalni.

Nastavak na Beta...

INCIDENT U LEPOSAVIĆU: Bačena bomba na policijsku stanicu

Izvor: S media, 19.Mar.2013

Nepoznata osoba večeras je nešto pre 21 čas bacila ručnu bombu ispred kapije stanice kosovske policije u Leposaviću na severu Kosova...Povređenih, kako je saopšteno iz ove policijske stanice, nije bilo, ali je pričinjena manja materijalna šteta...Motivi i izvršilac ovog bombaškog napada za...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.