Izvor: Pančevac-online.com, 21.Jun.2023, 13:15

BRUTALNO HAPŠENJE SRBINA U GRAČANICI Kosovska policija ga tereti za navodne ratne zločine!

U Gračanici su danas specijalci kosovske policije uhapsili Srbina Dragišu Milenkovića (51), potvrdili su za Kosovo onlajn članovi njegove porodice. Milenković je uhapšen nešto posle 10 časova, a kako je potvrdila porodica tereti se za navodne ratne zločine. Kažu da su policajci bili brutalni prilikom hapšenja. U hapšenju su učestvovali pripadnici Specijalne jedinice Kosovske policije […] The post BRUTALNO HAPŠENJE SRBINA U GRAČANICI Kosovska policija ga tereti za navodne ratne zločine! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

KURTI NASTAVLJA TEROR NAD SRBIMA! Evo za šta terete Milenkovića, supruzi POZLILO nakon hapšenja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023

Milenković je uhapšen nešto posle 10 časova, a kako je potvrdila porodica tereti se za navodne ratne zločine...U Gračanici su danas specijalci Kosovske policije uhapsili Srbina Dragišu Milenkovića (51), potvrdili su za Kosovo onlajn članovi njegove porodice...U hapšenju su učestvovali pripadnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.