BOŽE, DA LI SAM OVO ZASLUŽILA Jana Todorović danas uživa u luksuzu, a sada otvorila dušu o teškom periodu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 17:31

"BOŽE, DA LI SAM OVO ZASLUŽILA" Jana Todorović danas uživa u luksuzu, a sada otvorila dušu o teškom periodu!

Otvoreno progovorila o svemu

Pevačica Jana Todorović, iako danas uživa u luksuznom životu i može se pohvaliti uspešnom karijerom, imala je jako težak život.

- Nije bilo ni malo lako. Kada sam otišla sa Kosova 1997. godine otišla sam u Minhen nisam znala da se vežem u avionu - počela je Jana, pa nastavila:

- To je bio moj prvi let u životu i od tada živim na relaciji Minhen - Beograd. Imam osećaj da se sve to desilo preko noći, upoznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam svog supruga, počela da putujem, postala poznato ime - prisetila se Jana.

Nakon što je 1992. godine izdala prvi album, koji nije bio popularan i slušan, Jana je odlučila da prihvati posao profesorke muzičkog u jednoj osnovnoj školu na Kosovu. Međutim, nije odustala od svojih želja, a nakon što je upoznala sadšnjeg supruga život joj se promenio.

- Nije svejedno za dete sa sela. Nisam ništa imala u izobilju, ali su se moji roditelji trudili da nam priušte ono što je u njihovoj mogućnosti. Došla sam sa Kosova, otac me je pebacio do Beograda, tamo me je sačekao Ivanov otac i odeleteli smo za Minhen. Tada sam videla gde sam i rekla sam: "Bože, da li sam ja ovo zaslužila" - priznaje pevačica.

Iako je stekla veliku popularnost, Janu nikada slava nije udarila u glavu i ponosno se priseća i najtežih trenutaka kao kada su njeni roditelji prodali traktor da bi joj pomogli da ostvari svoj san i snimi album.

- Nije lako, ali ja sam uvek imala oko sebe ljude koji su brinuli o meni i veliku podršku i sa Ivanove strane i brzo sam se snašla, i prezahvalna sam zbog toga. Iz provincije sam došla u velegrad i imala sam ljude koje sam poštovala i slušala i danas je tako - tvrdi Todorovićeva.

Svojevremeno je u medijima isplivala vest kako njen svekar poseduje dvorac, a javnost je zaintrigiralo zbog čega je to do skoro krila.

- Ja nisam neko ko se kiti tuđim perjem. Nije to tuđe, moj svekar je kao moj otac i ja sam jako ponosna na njega. Nema potrebe da pričam o tome, ali kad se saznalo sada potvrđujem. To je jedan prelep dvorac koji se prostire na 16 hektara - rekla je nedavno.

Podsetimo, Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna, a kamoli da ima ovako vrednu nekretninu, za koju se procenjuje da vredi nekoliko miliona evra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.