BOŠNjAČKI NACIONALNI SAVET POSLAO POZIV: Pacoli planira dolazak u Novi Pazar?

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŠNjAČKI NACIONALNI SAVET POSLAO POZIV: Pacoli planira dolazak u Novi Pazar?

Ministar spoljnih poslova samoproglašenog Kosova Bedžet Pacoli mogao bi da poseti Novi Pazar ako mu srpske vlasti dozvole da prisustvuje događaju koji u tom gradu organizuje Bošnjački nacionalni savet Ministar spoljnih poslova samoproglašenog Kosova Bedžet Pacoli mogao bi da poseti Novi Pazar ako mu srpske vlasti dozvole da prisustvuje događaju koji u tom gradu organizuje Bošnjački nacionalni savet, navodi prištinska televizija "Kljan Kosova".Pacoli je rekao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prihvatiti poziv ako mu srpske vlasti dozvole da doputuje, preneto je u današnjem UNMIK-ovom pregledu štampe.U tekstu se ne precizira o kom događaju je reč niti kada će on biti organizovan.PROČITAJTE JOŠ: ZATIRANjE TRAGOVA SRBA: Pacoli hoće imovinu uz manastirePredsednik Bošnjačkog nacionalnog saveta je Sulejman Ugljanin, koji je i lider Stranke demokratske akcije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UGLJANINOVA PROVOKACIJA Bošnjačko nacionalno veće pozvalo Pacolija u Novi Pazar, evo šta su napisali u SKANDALOZNOJ POZIVNICI

Izvor: Blic, 18.Jul.2018

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli mogao bi da doputuje u Srbiji u subotu u slučaju da dobije odobrenje srpskih vlasti. Pacoli je, naime, dobio poziv da prisustvuje događaju koji u tom gradu organizuje Bošnjački nacionalni savet.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.