BOLEŠTINA! Ramuš otkrio SRAMAN PLAN: Ako zaustavimo robu iz Srbije pašće vlada u Beogradu ili će priznati Kosovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLEŠTINA! Ramuš otkrio SRAMAN PLAN: Ako zaustavimo robu iz Srbije pašće vlada u Beogradu ili će priznati Kosovo!

Premijer lažne države Kosovo kaže da bi stoprocentno zaustavljanje robe iz Srbije našu vladu nateralo da za 30 dana podnese ostavku ili da u tom roku prizna Kosovo?!

Odluka kojom je Priština povećala takse na uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine, i na taj način prekršila obaveze unutar CEFTA, ima svoj jasan politički cilj koji je danas direktno otkrio Ramuš Haradinaj.

Premijer lažne države >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo prokomentarisao je danas za prištinske medije dodatnu taksu za proizvode iz Srbije:

- Taksa od 10% za srpske proizvode i žalbe srpske države kod relevantnih međunarodnih instanci da se ukine odluka Vlade Republike Kosovo daju za pravo da se shvati da mi njoj dajemo nešto. A svuda u svetu se komentariše da ako Kosovo nešto da Srbiji, ona će ga priznati kao državu - rekao je Haradinaj.

Po njemu, još bolja odluka tzv. Vlade Kosova bi bila - da se Srbiji potpuno zabrani izvoz robe na Kosovo.

Haradinaj kaže da bi stoprocentno zaustavljanje robe iz Srbije našu Vladu nateralo ili da u roku od 30 dana podnese ostavku ili da u tom roku prizna nezavisnost Kosova (?!).

Toliko daleko od stvarnosti da je - bolesno. U najmanju ruku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Političko-ekonomska računica zbog sporne prištinske takse

Izvor: RTS, 19.Nov.2018

Uz podršku za evrointegracije regiona na doručku sa liderima Zapadnog Balkana austrijski kancelar Sebastijan Kurc naglasio je da je za stabilnost Evrope važna stabilnost Zapadnog Balkana i da treba da se ukinu sve barijere za međusobnu saradnju. Dok Srbija očekuje da Evropa utiče na Prištinu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.