Izvor: Pančevac-online.com, 24.Sep.2023, 12:02

BLOKIRAN PRILAZ SELU BANJSKA: Situacija trenutno mirna, kosovska policija raspoređena svuda na severu Kosmeta

Pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije blokirali su prilaz selu Banjska nakon što je policija u Prištini saopštila da je na ulazu u to selo jedan policajac poginuo, a drugi ranjen kada je na njih pucano iz vatrenog oružja. Kosovski specijalci sa dugim cevima nalaze se na raskrsnici na ulazu u Banjsku i ne dozvoljavaju […] The post BLOKIRAN PRILAZ SELU BANJSKA: Situacija trenutno mirna, kosovska policija raspoređena svuda na severu Kosmeta appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADGLEDAJU SITUACIJU Kosovski specijalci sa dugim cevima i u Severnoj Mitrovici

Izvor: Blic, 24.Sep.2023

Vozilo specijalne kosovske policije stacionirano je na početku ulice Kralja Petra Prvog u Severnoj Mitrovici, kod NIS-ove pumpe, a specijalci naoružani dugim cevima nadgledaju situaciju.

Nastavak na Blic...

Policija ušla u manastir na Kosovu: Pronađena velika količina oružja, vernici poslati na testiranje

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2023

Specijalna jedinica kosovske policije ušla je večeras u manastir Banjska, gde se nalazila "naoružana srpska kriminalna grupa i više desetina hodočasnika", javili su prištinski mediji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.