BLOKIRAN DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOKIRAN DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić održao je vanrednu konferenciju za medije tačno u 18 časova, u zgradi Vlade Republike Srbije i poručio da je štetočinskim potezom privremenih organa Prištine da za 10 osto povećaju porez na robu iz Srbije i BiH blokiran dijalog Beograda i Prištine

Đurić kaže da je odluka protivpravna, a da je političko ludilo u pojedinim krugovima u Prištini poprimilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ozbiljne razmere, a da naši građani na Kosovu i Metohiji ne treba da budu zabrinuti i uplašeni.

- Priština je na ovaj način blokirala ovaj dijalog dok ne povuče ovu protivpravnu i štetočinsku odluke. Međunarodna zajednica mora odmah da reaguje - rekao je Đurić.

Meru je podržao tzv. "zamenik kosovskog "premijera"" Enver Hodžaj, koji je rekao da je to "odgovor na divlju kampanju Srbije" protiv tzv. "Kosova".

Povećanje poreza za 10 odsto onosi se na sve proizvode iz ostatka Srbije i BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Međunarodna zajednica da reaguje na odluku Prištine, blokiran dijalog u Briselu

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2018

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je večeras da Srbija zahteva momentalnu i odlučnu reakciju međunarodne zajednice na odluku prištinske vlade da poveća porez na uvoz robe iz Srbije i BiH za 10 odsto..."Odgovornost da se ovo ekonomsko i pravno nasilje zaustavi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.