BESPLATNI UDŽBENICI OSNOVICIMA IZ OPŠTINE GORA NA KOSOVU

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNI UDŽBENICI OSNOVICIMA IZ OPŠTINE GORA NA KOSOVU

BEOGRAD- Đaci Osnovne škole „Zenuni” iz Broda, opština Gora, dobiće, uz podršku grada Beograda, udžbenike od četvrtog do osmog razreda, koje su donirali JP „Zavod za udžbenike”, „Bigz školstvo” i „Beohemija”.

Imajući u vidu tešku situaciju u kojoj se nalaze učenici te osnovne škole, kao i činjenicu da opština Gora nije mogla da im obezbedi besplatne udžbenike, grad Beograd je izašao u susret molbi i pozvao društveno odgovorne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << firme da donacijom pomognu ovoj deci. Agencija za javne nabavke uputila je dopise saradnicima i zamolila ih da obezbede udžbenike bez naknade za učenike sa Kosova. Obezbeđivanje osnovnih udžbeničkih kompleta deci iz Broda značajno će doprineti unapređenju njihovog obrazovanja.

Donatori su obezbedili knjige za 58 đaka od četvrtog do osmog razreda.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Besplatni udžbenici osnovicima iz opštine Gora na Kosovu

Izvor: Glas javnosti, 09.Okt.2011, 09:14

BEOGRAD- Đaci Osnovne škole „Zenuni” iz Broda, opština Gora, dobiće, uz podršku grada Beograda, udžbenike od četvrtog do osmog razreda, koje su donirali JP „Zavod za udžbenike”, „Bigz školstvo” i „Beohemija”...Imajući u vidu  tešku situaciju u kojoj se nalaze učenici te osnovne...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.