BEOGRAD NADIGRAVA PRIŠTINU! Albanci očajni: Kosovo brzinom svetlosti gubi Sever, dok Kurti nastavlja da zatvara oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 15:05

BEOGRAD NADIGRAVA PRIŠTINU! Albanci očajni: Kosovo brzinom svetlosti gubi Sever, dok Kurti nastavlja da zatvara oči

Niko ne veruje Kurtiju.

Novinar prištinskog portala Nacional Berat Bužala izjavio je danas da prvi put od 1989. godine Beograd nadigrava Prištinu, kao i da KiM sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem na čelu, ide ka međunarodnoj izolaciji.

On je na svom Tviteru napisao da zbog odbojnog, negativnog i tvrdoglavog pristupa Kurtija niko na Zapadu, osim gradonačelnika Linca u Austriji, ne veruje tzv. kosovskoj vladi.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo brzinom svetlosti gubi sever, dok Kurti nastavlja da zatvara oči. Oslobađanje trojice kidnapovanih policajaca je još jedan dokaz koliko Srbija ima koristi u međunarodnoj areni, čak i kada čini zločine, dok se Kosovu nanosi šteta u međunarodnoj areni čak i kada tvrdi da se bori protiv kriminala - napisao je on.

Kako je rekao, Kurti nastavlja da živi u 1990-im i ističe da njegova politika predstavlja ostatak prošlosti.

- Šteta je gde smo završili. Imali smo zrele i ozbiljne političare poput Ibrahima Rugove, Hašima Tačija, Ise Mustafe... - smatra on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.