BEOGRAD JE SVE NEVINIJI, A PRIŠTINA MANJE RAZUMNA Rama osuo žestoku paljbu po liderima tzv. Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2021, 18:03

"BEOGRAD JE SVE NEVINIJI, A PRIŠTINA MANJE RAZUMNA" Rama osuo žestoku paljbu po liderima tzv. Kosova

Albanski premijer se oglasio na društvenim mrežama

Albanski premijer Edi Rama kritikovao je prištinske lidere zbog odbijanja da pristupe inicijativi "Otvoreni Balkan"navodeći da Priština pretvara dijalog sa Beogradom u monolog koji iritira strateške saveznike.

Rama je to napisao u postu na svom Fejsbuk nalogu uz pitanje: "Može li Kosovo postići mir i može li država procvetati, ali i Albanci u celini, pretvaranjem dijaloga sa Srbijom u monolog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ne kvari posao Srbiji (naprotiv, iritira živce saveznika već godinama)".

🇦🇱🇽🇰Dje pata kënaqësinë e posaçme të kem për vizitë nga Kosova dy vajzat e arta shqiptare të Tokios, së bashku me...

Posted by Edi Rama on Tuesday, 10 August 2021

Rama je dodao da se pri tome Beograd čini sve nevinijim, a Priština manje razumnom i da je on sve više povređen "iskrivljenjem njihovih reči", kada je Kosovo u pitanju.

Kako je rekao, "Otvoreni Balkan" je velika prilika na putu ka priznanju Kosova od strane Beograda, kao i da se njome uklanjaju granice između Albanije i takozvanog Kosova, prenela je Koha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.