BELI VENAC ZA PALOG HEROJA! Petar Petković prisustvovao sahrani Srbina ubijenog u Banjskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 14:27

BELI VENAC ZA PALOG HEROJA! Petar Petković prisustvovao sahrani Srbina ubijenog u Banjskoj

Mladić ubijen u akciji kosovske policje ispraćen je danas na večni počinak.

Sahrani Stefana Nedeljkovića, jednog od trojice Srba ubijenih na Kosovu i Metohiji, prisustvuje i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

On je na sahranu došao sa velikim belim vencem u rukama, a sa njim u društvu ispraćaju prisustvuju i njegovi saradnici iz Kancelarije za KiM.

Podsetimo, sahrana Stefana Nedeljkovića kojeg su ubili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadnici takozvane kosovske policije 24. septembra u Banjskoj na KiM biće obavljena danas u 14 sati na lokalnom groblju u Vrnjačkoj Banji.

Još od prepodnevnih sati u Banju su iz svih krajeva Srbije počeli da pristižu svi oni koji su želeli da isprate Stefana na večni počinak i upute izraze saučešća njegovoj neutešnoj porodici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.