Avdulah Hoti najavljuje ukidanje odluka Aljbina Kurtija

Izvor: RTS, 31.Maj.2020, 17:15

Avdulah Hoti najavljuje ukidanje odluka Aljbina Kurtija

Kandidat za novog kosovskog premijera Avdulah Hoti rekao je da će ukinuti odluke koje sprečavaju nastavak dijaloga sa Beogradom.
Avdulah Hoti se oglasio nakon što je vlada Aljbina Kurtija odlučila da zabrani plasman srpske robe ako u njenim pratećim papirima nema oznake "Republika Kosovo".

"Nedavne akcije odlazeće vlade ne pomažu zemlji, već je vode u zamku. Danas moramo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podržimo dijalog uz pomoć naših prijatelja", napisao je Hoti na svom Fejsbuk nalogu.
Iz Demokratskog saveza Kosova su najavili da sledeće nedelje očekuju formiranje nove koosvske vlade sa Avdulahom Hotijem na čelu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Facebook

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.