Arno Gujon dobitnik Račanskog pečata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arno Gujon dobitnik Račanskog pečata

Francuski humanitarac, osnivač Fondacije "Solidarnost za Kosovo", Arno Gujon dobitnik je Račanskog pečata 25. Duhovnih svečanosti "Dani Rače ukraj Drine".

Priznanje Gujonu je dodeljeno u znak zahvalnosti za sva dela kojima, godinama unazad, humano i nesebično pomaže život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji, prenosi RTS.

Zahvaljujući u ime dobitnika koji je zbog obaveza bio sprečen da prisustvuje događaju, njegov asistent Stefan Marković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je da za Gujona ovo priznanje predstavlja još jedan primer da je sve što je u proteklih 15 godina radio na KiM, cenjeno i prepoznato u Srbiji, a da njegov trud predstavlja iskrenu želju da se pomogne srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Dosadašnji dobitnici Račanskog pečata, priznanja ustanovljenog 2015. godine su Milorad Dodik i arhimandrit Jovan Radosavljević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.