Nove pretnje Albanaca! Srbija nastavlja da nas provocira! Najavljuju ODMAZDU zbog pisma

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove pretnje Albanaca! "Srbija nastavlja da nas provocira!" Najavljuju ODMAZDU zbog pisma

Šef kabineta vlade lažne države Kosova Avni Arifi rekao je da postupke Vlade Srbije vidi kao provokaciju i podsticaj za nove tarifne mere.

Arifi je pismo srpske premijerke Ane Brnabić poslato zemljama koje su priznale nezavisnost Kosova sa zahtevom za povlačenje priznanja ocenio kao "sledeći udarac naporima za normalizaciju".

RTK na srpskom jeziku prenosi da je Arifi pismo Ane Brnabić nazvao provokacijom.

- Takve postupke srpske Vlade vidim kao provokaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i podsticaj za nove tarife. Još jedan dokaz da bi tarife trebalo da se ukinu ubrzo nakon međusobnog priznavanja - naveo je Arifi.

APOKALIPTIČNE SCENE U RUSIJI: Sumnjalo se da se meteorit zakačio za vrh vulkana i srušio u reku, a onda je otkriveno da se radi o KLIZIŠTU
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Arifi: Postupci srpske Vlade podsticaj za nove tarife

Izvor: RTS, 26.Dec.2018

. Šef kabineta kosovske vlade Avni Arifi rekao je da postupke Vlade Srbije vidi kao provokaciju i podsticaj za nove tarifne mere.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.