Izvor: Blic, 23.Sep.2021, 19:50

Ana Brnabić pred zasedanje Generalne skupštine UN: Priština želi da nas isprovocira, ne smemo da nasednemo na provokacije

Premijerka Srbije Ana Brnabić govoriće sutra na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Ona je za "Blic" najavila da će se, osim kovida, koji će biti glavna tema zasedanja, u svom obraćanju osvrnuti na aktuelnu situaciju na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRIŠTINA PROVOCIRA, ŽELE DA PROSPEMO SVE ŠTO SMO GRADILI: Ne smemo da nasednemo na provokacije - ali imamo crvenu liniju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021

Premijerka je predstavila na čemu će se bazirati njen govor na sutrašnjoj Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija..Premijerka Srbije Ana Brnabić govoriće sutra na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Ona je najavila da će se, osim kovida, koji će biti glavna tema zasedanja, u svom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.