Izvor: Danas, 09.Feb.2024, 11:19

Ana Branabić: Dala bih ostavku istog trenutka kada bi mi neko zatražio međunarodnu istragu

Premijerka Ana Brnabić ocenila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) jasno i argumentovano pokazao da je to što premijer Kosova Aljbin Kurti radi srpskom narodu na Kosovu zločin protiv čovečnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ONO ŠTO KURTI RADI JE ZLOČIN PROTIV ČOVEČNOSTI Brnabić o sednici SB UN: "Vučić je pokazao šta je sve Kurti činio, negativno me iznenadio stav Švajcarske..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024

Svet prvi put čuo da je ono što radi Kurti zločin protiv čovečnosti, istakla je premijerka na gostovanju RTS-u...Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić rekla je da je sednica Saveta bezbednosti UN o KiM bila istorijska. Po prvi put svetska javnost je čula argumente da ono što radi Kurti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.