Ambasada SAD u Prištini upozorila američke državljane na bezbednost na KiM tokom leta

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada SAD u Prištini upozorila američke državljane na bezbednost na KiM tokom leta

Amabasada SAD u Prištini objavila je na svom sajtu upozorenje američkim državljanima da tokom letnje sezone na Kosovu ostaju povišene mere bezbednosti.
Te mere ostaju na snazi zbog "aktuelne pretnje koje predstavljaju transnacionalne terorističke organizacije i pojedinici koji zagovaraju ekstremističke ideologije", navodi se u upozorenju koje je na sajtu objavljeno u četvrtak.
U poruci upućenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << građanima SAD se dodaje da su ekstremisti i dalje fokusirani na turističke lokacije, velike javne skupove, tržne centre, prometne puteve, kao i druga mesta koja posećuju građani zapadnih zemalja.
Ambasada preporučuje dodatnu opreznost na takvim lokacijama i praćenje lokalnih medija.
Ambasada u Prištini je i ranije na svom sajtu objavljivala slična upozorenja u vezi sa bezbednošću.
Jedno od tih upozorenja kopje je izdato 31. maja takođe se odnosilo na opasnosti od mogućih aktivnosti terorističkih grupa u regionu Balkana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upozorenje ambasade SAD u Prištini američkim državljanima: Teroristi vrebaju

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2019

Amabasada SAD u Prištini objavila je na svom sajtu upozorenje američkim državljanima da tokom letnje sezone na Kosovu i Metohiji ostaju povišene mere bezbednosti Amabasada SAD u Prištini objavila je na svom sajtu upozorenje američkim državljanima da tokom letnje sezone na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.