Aljbine, jesi li ti to sam smislio, ili ti je neko pomogao?!: Vučić odgovorio Kurtiju (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Aljbine, jesi li ti to sam smislio, ili ti je neko pomogao?!": Vučić odgovorio Kurtiju (VIDEO)

Najavljeno je da bi od 1. aprila mogli bi da padnu i svi ostali nameti, i to na period od 90 dana PREDSEDNIK Srbije je tokom posete Gornjem Milanovcu prokomentarisao i najavu premijera samoproglašenog Kosova Aljbina Kurtija da će takse biti ukinute 15. marta. - Niko od srpskih državnih organa nije reagovao na temu ukidanja taksi jer smo želeli da vidimo šta je sve rečeno da ocenimo situaciju. Gospodin Grenel je potpuno u pravu i ovo je samo jedna igra. Priština ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ništa ne čini Srbiji. Te trikove Kurti nek proda nekom drugom. Smislio je da najavi da će ukinuti takse na sirovine, ali na gotove proizvode iz Srbije neće. Jesi li ti to sam smislio, ili ti je neko pomogao?! Mi ćemo da sačekamo, kad budu ukinuli takse, možemo da pričamo, do tada, bićemo strpljivi - rekao je Vučić. Pročitajte još - Velika pobeda Srbije: Kurti ukida takse 15. marta Podsetimo, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti najavio je da bi vlada tzv. Kosova od 15. marta mogla da ukine takse, za početak na sirovine koje stižu iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine. Od 1. aprila mogli bi da padnu i svi ostali nameti, i to na period od 90 dana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Takse padaju kad je tržište već izgubljeno

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2020

BANJALUKA - Najava Aljbina Kurtija, premijera Kosova, da će od 15. marta ukinuti takse na uvoz sirovina iz Srbije i BiH, a od 1. aprila i sve takse na period od 90 dana je dobra, ali će se biti jako teško vratiti na tržište koje su već preuzeli drugi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.